Categorieën


  Download kaart

  Scroll naar onder om uw keuze te bekijken.

Klik op een product voor meer info en/of indien u een opmerking wenst te plaatsen bij uw bestelling (bv. geen saus). Levering enkel mogelijk vanaf € 25. Gebruikte foto's zijn enkel ter illustratie en kunnen afwijken van het product. Contacteer ons bij vragen.

Broodje ham € 3,60

Broodje ham

m-g: met groentjes / z-g: zonder groentjes
Aantal

Na bestelling kunt u online afrekenen. U kan ervoor kiezen online te betalen of om te betalen in de food bar zelf. We voorzien een aparte desk voor afhaling, hou echter rekening dat een kleine wachttijd nog steeds mogelijk is bij afhaling (vooral bij warme gerechten). Na afrekening zal u een e-mail ontvangen met uw bestelling. Het is belangrijk deze e-mail bij te hebben wanneer u langs komt voor afhaling. Hou rekening met onze openingsuren wanneer u bestelt, een uur voor sluitingstijd aanvaarden we geen bestellingen meer voor de dag zelf. Bestelling voor levering (minimum 25 euro) moeten doorgegeven worden vóór 10u30 en worden geleverd vóór 12u30.

Gebruikte afkortingen:
m-g = Met groenten / z-g = Zonder groenten

Labocca gebruikt glutenbevattende granen in het brood en de pasta. We hebben geen speciale allergenen menukaart, toch kunnen wij rekening houden met uw allergie. In het geval van een allergie raden wij aan binnen te springen in onze food bar om uw bestelling te plaatsen en dit niet online te doen. We verzoeken u ter alle tijden uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat wij met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kunnen bereiden en waar nodig met u een juiste menu keuze samenstellen. Onze medewerkers van Labocca gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.